Services Image 724x336

SERVICES

Vi brænder for grafisk design og visuel kommunikation. Det er store ord, men vi tror på, at du kan mærke og se, at det er rigtigt. Vi er dybt engageret i vores fag og insisterer på, at ideen og håndværket altid skal være i orden. Vores ambition er enkel ­– at skabe sammenhæng i det visuelle udtryk på alle kontaktpunkter.

Vi vil meget gerne høre om lige netop jeres virksomheds behov og ønsker omkring jeres designløsninger, og vil altid gerne mødes til en snak og sparring.

KONTAKT

Tanja Klie Rubow // tanja@essensen.com // 35254091
For yderligere information og forespørgsler

VISUEL IDENTITET

Design er grundstenen i alt vi laver. Vores designløsninger bliver til i tæt samarbejde mellem Essensens dedikerede og kompetente designere, og i tæt dialog med kunden. At forstå kundens kommunikation og behov, og omsætte det til et stærkt visuelt sammenhængende udtryk er vores fineste opgave, og det vi er allerbedst til.

GRAFISK DESIGN

Vi ser nye muligheder i vores kunders eksisterende visuelle identiteter, så de får endnu mere ud af deres grafiske udtryk. Det gælder også, hvis andre har stået for udviklingen af identiteten. Vi videreudvikler, udruller, eksekverer og vedligeholder.

INFOGRAFIK

Infografik fanger øjet, øger forståelsen og gør at modtageren bedre husker budskaberne. Hukommelsen lagrer ganske enkelt bedre budskaber, der er formet som visuelle fortællinger, uanset om data er mere eller mindre kompleks.

BRANDED SPACE / UDSTILLING

Design i rum giver en oplagt mulighed for at brande virksomheden i stor skala. Vi bringer visuelle identiteter til live i de fysiske omgivelser og skaber sammenhæng til de andre platforme, brandet lever på.

KAMPAGNEDESIGN

Vi designer visuelle identiteter til kampagner og andre afgrænsede behov. Resultatet er spændende visuelle universer, der indrammer budskaberne og sikrer opmærksomhed og genkendelse.

MAGASINDESIGN

Magasindesign skal både udfolde kundens visuelle identitet og samtidig skabe et selvstændigt univers for magasinet. Vi mestrer balancen i et vellykket magasindesign.

ILLUSTRATION

Illustrationer er et godt alternativ til fotos og nemme at skræddersy i forhold til motiv og stil. Vi illustrerer, så øjet fanges og budskabet kommer igennem.

BOGDESIGN

Vi elsker at designe bøger. Vi gør os umage for at skabe smukke bøger, der er fulde af oplevelser, lever længe og er værd at gemme.

WEBDESIGN

Digital design kræver både en sikker grafisk hånd og indblik i den digitale verden. Vi søger altid den æstetiske, enkle og intuitive løsning. Og vi følger designet til dørs i tæt samarbejde med dygtige programmører, som gør løsningen endnu bedre.