Vi er Essensen Vi brænder for grafisk design og visuel kommunikation, og vi tror på, at du kan mærke og se, at det er rigtigt. Vi er dybt engageret i vores fag og insisterer på, at ideen og håndværket altid skal være i orden. Vores ambition er enkel ­– at skabe sammenhæng i det visuelle udtryk på alle kontaktpunkter. Vi vil meget gerne høre om lige netop jeres virksomheds behov og ønsker omkring jeres designløsninger, og vil altid gerne mødes til en snak og sparring.

VISUELLE IDENTITETER

Design er grundstenen i alt vi laver. Vores designløsninger bliver til i tæt samarbejde mellem Essensens dedikerede og kompetente designere, og i tæt dialog med kunden. At forstå kundens budskab og behov, og omsætte det til et stærkt visuelt sammenhængende udtryk er vores vigtigste opgave, og det vi er allerbedst til.

GRAFISK DESIGN

Vi ser nye muligheder i vores kunders eksisterende visuelle identiteter, så de får endnu mere ud af deres grafiske udtryk. Det gælder også, hvis andre har stået for udviklingen af identiteten. Vi videreudvikler, udruller, eksekverer og vedligeholder.

INFOGRAFIK

Vi skaber infografik på en enkel og visuelt fængende måde som stills eller motion, som passer til budskabets kompleksitet og mediet det skal indgå i.

GRAFIK I RUM

Grafik i rum giver en oplagt mulighed for at brande virksomheden i stor skala. Vi bringer visuelle identiteter til live i de fysiske omgivelser og skaber sammenhæng til de andre platforme, brandet lever på.

ANIMERET GRAFIK

Vi designer animeret grafik som er velegnet til formidling på websites, sociale medier eller i præsentationer. Animation giver mulighed for at skabe storytelling der gør mere komplekse budskaber enkle og underholdende, og skabe blikfang i medier hvor meget indhold kæmper om opmærksomheden.

POWERPOINTS

PowerPoints præsenterer kundens budskab på en overskuelig og enkel måde. Vi skaber PowerPoints ved enten at designjustere eksisterende præsentationer som trænger til et grafisk løft eller at skabe skabeloner fra bunden.

ILLUSTRATIONER

Illustrationer er et godt alternativ til fotos og nemme at skræddersy i forhold til motiv og stil. Vi illustrerer, så øjet fanges og budskabet kommer igennem.

BOGDESIGN

Vi elsker at designe bøger. Vi gør os umage for at skabe smukke bøger, der er fulde af oplevelser, lever længe og er værd at gemme.

WEBDESIGN

Digital design kræver både en sikker grafisk hånd og indblik i den digitale verden. Vi søger altid den æstetiske, enkle og intuitive løsning. Og vi følger designet til dørs i tæt samarbejde med dygtige programmører, som gør løsningen endnu bedre.